2013. május 9., csütörtök

Ingyenes offline navigáció Androidra!

Az első bejegyzéseim között van egy hasonló, amelyben azonban nem sikerül teljesen kielégítő választ adnom az eredeti kérdésre. Azonban a leglátogatottabb bejegyzés az a bejegyzés, ezért szükségét láttam, hogy jobban körüljárjam a témát.
Elsőre azért vágtam rá, hogy nem létezik ingyenes offline navigáció Androidra, mert én is csak a nagy navigációs szoftverek szintjén gondolkoztam. Az a tény tehát továbbra is fennáll, hogy az ismertebb nevű navigációs programokból nincsen teljesen ingyenes verzió. (Egy fórumon a Sygic-et valaki ingyenesnek kiáltotta ki, mert létezik belőle 7 napos trial verzió. Én azonban ingyenesnek azt a programot mondanám, amelyiket a kozmetikus húgomnak is ajánlhatok, ha ilyenre van szüksége. Ha azonban azt mondanám neki, hogy ja, 7 naponta telepítsd újra, akkor azt hiszem jó messzire elküldene...)
Azonban léteznek kisebb szoftverek, amelyek természetesen úgy tudnak létezni, hogy valamilyen ingyenesen használható térkép-adatbázist használnak a navigációhoz. Nézzük tehát, hogy melyek azok a programok, amelyek megfelelhetnek az offline ingyenes navigációs program magyar nyelvvel Androidra feltételeknek. A cikket felosztottam applikációnként, mert van amelyik program leírásával még nem készültem el, így viszont a többit elolvashatjátok. A tesztelt programok tehát a következők:

Locus Free

2 megjegyzés:

  1. Segítsetek!, Sygic GPS Navigation Offline Android (all inclusive premium Europa), verzió: 15.5.9. telepítettem Samsung S6 telefonomra és Gear órára, a navigáció tökéletesen működik, viszont nincs hang, annak ellenére, hogy a beállításoknál bejelöltem, mit tegyek, hogy végre az is működjön??????????????????
    Zsuzsa

    VálaszTörlés